Relove Lifestyle

written by kettermichelle

Musta on tullut viimeaikoina kirpparinarkkari. Juuri tämmösiä vaateketjuja mä tuen. Päätin, että lopetan tänä vuonna shoppailun halppisvaatteista- ja liikkeistä kokonaan, sillä vaikka bloggaankin  kestävästä muodista, niin olemassa on silti ihan liian paljon vaateketjuja saastuttamassa meidän maapalloa.  Tiesitkö, että pikamuoti saastuttaa maapalloa enemmän kuin lento- ja laivaliikenne? Sen lisäksi pikamuoti ei ole kestävää. Yli puolet pikamuodin vaatteista joutuvat kaatopaikalle poltettavaksi, eikä edes kierrätykseen tai kirppishyllyille..Omalta osaltani olen kyllä tähän tehnyt seis ja alkanut laittaa enemmän aikaa mun vaatteiden kierrätykseen ja ajatellut asiaa tarkemmin. Reloven nimenkin takana on ihana ajatus, koska sen voi kääntää – uudelleenrakasta vaatteet. 

Processed with VSCO with m6 preset

Mutta täytyyhän meidän jotain aamulla pukea päälle?? Ei kaikilla, varsinkaan mulla ole varaa ostaa merkkikaupoista kestävää muotia, joka pysyy hyvässä kunnossa monia vuosia. Kaudet vaihtuu, muoti vaihtuu. Tämän takia olen syksyllä löytänyt uuden lempiharrastuksen: kirpparikiertely.

Olen käynyt kotini lähellä olevassa 5kulman Relovessa viime syksystä lähtien ja ostanut sieltä ainakin kourallisen perusvaatteita yhteensä about 30€ edestä, kun taas esimerkiksi jossain muodin pikaketjussa kuten Zara tai Mango, olisin ylimaksanut tuotteista yhteensä noin 150€. Nyt kun 5kulman Relove suljettiin ja avattiin uusi piste Fredalle, olen käynyt siellä entistä enemmän, sillä kaksi mun lempiasiaa: vaatteet ja hyvä ruoka ovat yhdistetty!

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Relove on siis kirppismyyntien lisäksi avannut oman upouuden Reloven kahvilansa- jonka brunssiä me käytiin Annan kanssa lauantaina testaamassa. Nyt täytyy kyllä myöntää, että olen löytänyt uuden top1 lempparin aamupala/brunssi paikan. Tuoreimmista raaka-aineista tehdyt smoothiebowlit ja tumma saaristolaisleipä hummuksen ja avokadon kera voittaa jopa kuuluisan Kuuman brunssin. Syötiin kahvilan kaikista suosituimmat Bossi-brunssit kun niitä hehkutettiin. Hintaa oli muistaakseni noin 19,90€. Kyllä voin taata sen, että summa oli myös brunssin arvonen.:)

Ota vaikka tämän uuden viikon eettiseksi agendaksi se, että et osta yhtäkään vaatekappaletta pikamuoti- ketjusta ja mene vertailemaan tuotteita esimerkiksi kirppareille. Sieltä saattaa löytyä aarteita. Huomaat kyllä miten raha säästyy, ja planeetta kiittää!

You may also like

Leave a Comment