Soul Searching

written by kettermichelle

Hellou

Ihanaa kirjoittaa blogiin pitkästä aikaa jostakin aiheesta, joka ei ole tullut täällä hirveen montaa kertaa esiin, mutta joka on mulle oikeesti tärkeä asia. ”Mindfulness” ja soul searching on iso osa mun elämää, josta en välttämättä ole kirjoittanut tai tehnyt hirvee montaa postausta instan tai blogin puolelle aikasemmin. Haluaisin kuitenkin alkaa kirjoittamaan ja ilmaisemaan mun ajatuksia ja tunteita enemmän, toivottavasti teitäkin kiinnostaa ja pysytte mukana!

Julkaisin muuten aikasemmin instan puolella kuvan yhteistyössä jooga/pilatesstudion Studio Yinin kanssa, joka sijaitsee Helsingin puolella Töölössä, ja myöskin Espoossa Kauniaisten ihan juna-aseman vieressä. Halusin kirjoittaa instan lisäks vähän tarkemmin omia ajatuksia siitä, miksi ”oman sielun etsiminen” on minulle henkilökohtasesti tärkeetä. Olen käynyt tsekkaamassa molemmat Studo Yinin pisteet, ja molemmat ovat ihanan zen-näköiset ja mukavan oloiset. Enemmän oon käynyt kuitenkin Töölön pisteessä, koska asun Ullanlinnassa ja täältä pääsee 10 sporalla melkeen suoraan Telia 5G areenan eteen. Tähän mennessä oon kerennyt käymään muistaakseni 3 eri tunnilla, mutta tuntivalikoima on oikeasti paljon paljon laajempi! Tunteja on laidasta laitaan ja  tuntivalikoiman/tuntikuvaukset löytyy tarkemmin Studio Yinin omilta sivuilta. Ainiin, halusin muuten kertoa teille 3 tunnin käyntikortista, jonka saat ostettua studiosta hyvin edulliseen hintaan 35€.  Pääset kokeilemaan 3 eri tuntia, jota vaikuttaa sulle just mieluisimmilta. Tuntiehdotuksia itse antaisin Vinyasa-Flow Hot tunnille ja ehkä ihan perus Joogan Perusteet-tunnille, joka sopii jokaiselle. Vaikka joogailun maailma olisi sulle täysin hepreaa etkä ole kuullut edes aurinkotervehdyksestä, niin ei haittaa, pääset kyllä tutustumaan kaikkiin perus-asentoihin ja joogan alkeisiin. 🙂 kannattaa kuitenkin ennen tunnille menoa katsoa etukäteen tuntikuvaukset!

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Miksi mulle on tärkeetä pitää huoli mun henkisestä hyvinvoinnista? No, aloitetaan vaikka sillä faktalla, että ensisijaisesti tulee sun oma henkinen hyvinvointi,  ja onnellinen elämä tulee sen jälkeen. Me luodaan oma todellisuus meidän jokapäiväisten ajatusten keskellä. Se tiedon määrä, mitä me esimerkiksi arkisin kanssakäymisten ohella otetaan vastaan, on todella paljon. Päivästä toiseen, tietoa meihin vain virtaa, virtaa ja virtaa. On luonnollinen asia, että erityisesti nuorena, tämänikäisenä meihin virtaa erityisen paljon informaatiota, jonka me kyseenalaistetaan ja analysoidaan about läpi ja puhki. Veikkaisin myös suurimman osan mun lukijakunnasta olevan about mun ikäisiä, 18-25 vuotiaita. Mutta niinhän meidän kuuluukin oppia ja ottaa vastaan, jotta voidaan opettaa ja auttaa myös muita kasvamaan henkisesti.  Välillä meidän ajatukset ovat sotkuisia, josta johtuen myös elämä saattaa välillä olla sotkuista. Se sotku on kuitenkin yhtä tärkeä kun kaikki muutkin ajatukset, sillä ehdolla, että osataan käyttää se sotku meidän hyväksi ja lopulta päästää siitä irti, jotta voitaisiin siirtyä seuraaviin asoihin elämässä. Uskon vahvasti yin-yang teoriaan= vastakohdat ja ääripäät täydentävät toisiaan. Toisin sanoen pitää olla myös hieman sitä sotkua, jotta asiat voisi taas selventyä.

 

Processed with VSCO with m6 preset

Miten minä pidän koulun ohella huolen henkisestä hyvinvoinnistani? Pienillä valinnoilla, joilla luon oman todellisuuden. Esimerkiksi, se päätös että menen laiskan ja turhauttavan procrastination- päivän jälkeen turhautuneena aikasin nukkumaan, jotta voisin olla seuraavana päivänä herätä aikaisin levänneenä ja olla tuplasti tehokkaampi kun eilen. Tästä päästäänkin jo seuraavaan asiaan, joka pitää minut kasassa. Tasapaino.  Tasapaino on henkilökohtasesti minulle yksi tärkeimmistä asioista, tasapainosta saa elinvoimaa. Jos syön tänään kokonaisen pizzan ja katon illalla netflix-sarjoja/dokkareita, niin huomenna aion pitää detox päivän, mennä salille ja käydä Vinyasa-flow tunnilla kasaamaan ajatuksia. On päiviä, kun jaksan opiskella aamusta iltaan nonstoppina, mutta on kirjaimellisesti myös viikkoja, kun en jaksa opiskella yhtään mitään. Onneksi suurin osa opinnoistani tapahtuu etänä, olen siis selkeesti valinnut itselleni sopivan yliopiston, jossa saan tasapainotettua omat opinnot 😀 Tämä toimii kohdallani tosi hyvin. Tämä on siis hyvin henkilökohtaista, ja mikä sopii mulle, ei välttämättä ole sinun juttusi ollenkaan. Muista siis myös se, että tiedät itse parhaiten, mitä sun tarvitsee tehdä oman henkisen hyvinvoinnin eteen. Kuuntele sun kehoa ja mieltä, ja tee valinnat sen mukaan.

Jos sulla tulee jotain kysyttävää postaukseen/ Studio Yiniin liittyen, niin oon tavoitettavissa joko täällä kommenteissa tai esimerkiksi Instagramin DM-puolella. 🙂 Luen jokaisen viestin, jotka mulle lähetetään ja yritän auttaa parhaani mukaan.

Kiitos, kun luit!!

PSST.. Olen lähdössä ensi viikolla pitkästä aikaan reissuun muutamaks päiväks, mitä mieltä ootte matkavlogista? Kaipaan vähän ideoita, että millaista sisältöä tekis.;)

You may also like

Leave a Comment