Tukka hyvin, kaikki hyvin

written by kettermichelle

Tämä postaus on yhteistyössä Peili Hiussalin ja @jennistubbe.beauty kanssa

Moimoi!

Tästä aiheesta piti oikeestaan tulla postaus jo viime sunnuntaina, mutta Pikkulaskiainen ja vauhdikas  viikonloppu varmistivat astetta heikomman olotilan ja sen, että en vahingossa jaksaisi kirjoittaa blogiin postausta..:D läppä läppä!

Onkohan tää jo kolmas vai neljäs kerta, kun oon käynyt kampaajalla Peili Hiussalissa Jennin luona. Enkä muuten varmana tule koskaan vaihtamaan kampaajaa, Jenni on vaan kaikinpuolin paras, hauskin ja luotettavin kampaaja johon oon koskaan törmännyt! Edellisestä kerrasta kun oon käynyt on muuten 5 kuukautta.. ja sen kyllä huomaa alla olevasta ensimmäisestä kuvasta, kuivasta tukasta ja kamalasta juurikasvusta :D! well, the situation could be worse.

Ennen- ja jälkeen kuva:

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

 

Processed with VSCO with m6 preset

En ole moneen vuoteen tehnyt mun hiuksille mitään radikaalia muutosta, koska joskus aikoinaan vanhalla kampaajallani, jonka luona kävin tasan yhden kerran, päätin blondata tukan kokonaan ja siitä seurasi oranssi katastrofi. Tietenkin kampaajalla esitin, että olin ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta kotiin päästyäni itkin kirjaimellisesti silmät päästä. 😀

Olen jatkossa päättänyt laittaa hiuksiini vain raitoja. Raidottamalla hiuksia oon säilyttänyt kuitenkin mun hiusten oman luonnonvärin, mutta pehmeet ja vaaleet raidat tuo kasvoihin omanlaisen ja kauniin lookin. Raidottamiseen jää koukkuun! Tällä kertaa halusin kuitenkin vaihteeks jotakin muutakin kun pelkkiä vaaleita raitoja. Ajoitus oli täydellinen, sillä Peiliin on just tullut uusia ja erilaisia Wella Opal Essence- pastellin sävyisiä värejä.

Processed with VSCO with m6 preset

Ihana Jenni omassa elementissään <3

Vaalennuksen jälkeen käytettiin uutta Wellan Opal Essence Illumina Color väriä. Sävytettiin hiukset Silver Maue ja Platinum Lily-nimisillä väreillä. Haluttiin siis lopputulokseksi sen, että väri ei vivahda liikaa violettiin, mutta kylmä sävy olis hiuksessa selkeesti mukana. Lopputulos oli tämän tekniikan jälkeen aivan fantastinen ja ihastuttava. Valittiin siis just sopivat värit mun hiuksiin!

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

Tottakai koko prosessissa oli mukana myös Olaplex- olaplexista voit lukea enemmän mun aikasemmasta postauksesta Tästä!

Oon niiiiiin ihastunut tähän tukkaan!! Täytyy tärkeänä asiana myös muistaa se, että kampaajalla käynnin jälkeinen ja jatkuva kotihoito on myös super important. Itse käytän erilaisia sävyttäviä hiusmaskeja (mm. Maria Nilan sävyttävä maski. Saatavilla esimerkiksi Peili Hiussalista.) ja joskus myös hopeashampoota muutamien viikon välein. Koska kiharran hiukset ainakin pari kertaa viikon aikana, oon myös oppinut käyttämään enemmän lämpösuojaa. Hiukset on sen jälkeen selkeesti  pysynyt paremmassa kunnossa kun aikasemmin.

Mitkä ovat sun must-hiustuotteet, jota käytät?

Kyllä se vaan on elämässä niin, että hyvää kannattaa odottaa. ISO KIIIITOS, taas kerran, Peili Hiussali ja Jenni! Ensi kertaan <3

 

You may also like

Leave a Comment