Hiusjuttuja

written by kettermichelle

Käväisin muutama päivä sitten Peili Hiussalissa (Freda 16) ihanan Jenni Stubbe:n kylässä. Kuvasta näet ilman pidempää puhetta jo upean  lopputuloksen..

Kerronpas kuitenkin hieman koko prosessista 🙂

Ennen mitään hairtalk‘ia mulle tarjoiltiin kunnon ruokatarjoilut ja Peili Hiussalin omaa Verigreippi- Prosecco Sorbettia joka muuten maistui aivan taivaalliselle.. ai että!

Processed with VSCO with dog1 preset

Tässä ennen- kuva. Lähtökohta hiuksissa oli suunnilleen kahden kuukauden tyvikasvu. Olen aina pitänyt siitä, että hiukset näyttää semi-luonnollisilta ja siitä syystä kampaajalla olen aina ottanut pelkästään raitoja, jotka ovat sävyltään aika samoja ku oma hiuksen väri. Värjättiin hiusrajoille hyvin ohuita raitoja jolla häivyteltiin oma tummempi tyvikasvu, joka selkeästi erottui muista hiuksista (näkyy hyvin ennen-kuvasta). Hiuksen alaosan olen aina kampaajalla jättänyt värjäämättä jo siitä syystä, että se ei näy jos hiukset on auki ja turhaan ei tarvitse koko päätä värjätä! Näin myös oma tumma kontrasti jää luonnollisesti hiuksiin näkyviin ja hiuksiin tulee vähemmän kemikaalista käsittelyä yms 🙂

Processed with VSCO with dog1 preset

Sävyteltiin mun raidat viileiksi ja samalla myöskin edelliset vaalennukset sai kiiltoa ja vähän kirkastusta.

Koko hiusprosessissa oli mukana Olaplex- hoito, joka korjaa hiuksen vaurioitunutta rakennetta. Esimerkiksi, itse föönaan hiukseni melkein aina pesun jälkeen (varsinkin jos on kiire) ja rautaakin käytän hyvin usein (joskus unohtuu jopa lämpösuoja hmm..). Olaplex- hoito tarkemmin korjaa sun hiuksen sisällä olevia rikkisiltoja, jotka murtuu just föönatessa tai 200C rautaa käyttäessä. Värjäyksen aikana Olaplex suojaa hiusta, ennaltaehkäisee ja korjaa vaurioita. Kuulostaa hei aika hyvältä eiks nii..? Hiuksista tulee hoidon jälkeen selvästi parempikuntoisemmat ja jäntevämmät. Kampaajani Jenni suosittelee Olaplexia kaikille, jotka värjäävät hiuksiaan tai haluaa kasvattaa ne pitkiksi 😉

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with dog1 preset

Hiukset myös lyhenivät noin 5cm, koska viime leikkauksesta yli 6kk. Oli muuten latvat aika kuivan näköset, mutta terveitä, pehmeitä ja sileitä hiuksia ei voita mikään. Hieman Sassoonin herkullisen näköistä muotoiluvaahtoa hiuksiin, saman merkin lämpösuojaa (nyt pakko muistaa aina käyttää..) ja aika maukas lopputulos.. aika sanattomaks veti, koska en odottanut mitään hirveen isoa muutosta mutta kylmän sävyiset raidat tähän kesään sopii nyt ihan täydellisesti!

Kylmemmille ja viileille hiussävyille on tosi suositeltavaa myös kotihoito! Mun ihan lemppareita on hopeamaskit. Hopeashamppoosta en niinkään pidä, koska se kuivattaa hiusta sen verran että mielummin käytän maskia/hoitoainetta jotta jäis ihanan pehmee lopputulos pesun jälkeen.

Processed with VSCO with a4 preset

Käytän Maria Nilan hopeamaskia joka ihanasti viilentää tukkaa! (saatavilla esim. Peili Hiussalista paikan päältä)

Ahh I’m in love, kiitos paljon Jenni!!!

Kannattaa kuitenkin aina kysäistä kampaajalta juuri ne tuotteet, jotka sopii just sulle 🙂

Oikein ihanaa tukkakesää kaikille <3

Ketter

You may also like

1 comment

Tukka hyvin, kaikki hyvin 11/02/2019 at 19:16

[…] Tottakai koko prosessissa oli mukana myös Olaplex- olaplexista voit lukea enemmän mun aikasemmasta postauksesta Tästä! […]

Reply

Leave a Comment