[:en]Monton & Estonia 100 years[:et]Monton & Eesti 100[:fi]Monton & Eesti 100[:]

written by kettermichelle

[:en]”Monton on Eesti juhtiv moebränd, mille iga kollektsioon on tunnistus sellest, kuidas erinevate inspiratsiooniallikate kokkusulamisel sünnib midagi andekat ja uuenduslikku.”

Monton ja Eesti Olümpiakomitee esitlesid hiljuti olümpiakollektsiooni ”1918”.

Eesti on mul alati südames olnud, ning julgen tunnistada et olen aus patrioot, kuigi ma ei ise ole juba viimased 9 aastat Eestis elanud. Sinine ja valge värv leiduvad ka Soome lipus, ning mul oli hirmus hea meel veeta Soome 100ndat sünnipaeva Soome kodanikuna rääkides lisaks eesti keelele puhtalt ka naabermaa Soome keelt.  Õnneks on need kaks armsat maad uksteisest ainult paari tunni kaugusel ja kui koduigatsus peaks peale tulema, saab sadamast sadamasse üsna kiiresti.

Kui motlen Eesti peale, tuleb mulle esimese asjana meelde üks suur perekond pisikeses piirkonnas, kus on tohutult ilus ümbrus ning loodus. Kuigi meid on siin vähe, oleme vägagi hoolivad ja hoiame kokku. Sellest sain ma aru oma Fjällräven Polar kampaania ajal, kui armsad on Eestlased ja üksteise toetusega jõuame me oma tegemistega ja tahtejõuga kaugele.

 

 

Riietus Monton: https://monton.andmorefashion.com/

Fotod: Alina Birjuk / http://www.alinabirjuk.com/

 

[:et]

”Monton on Eesti juhtiv moebränd, mille iga kollektsioon on tunnistus sellest, kuidas erinevate inspiratsiooniallikate kokkusulamisel sünnib midagi andekat ja uuenduslikku.”

Monton ja Eesti Olümpiakomitee esitlesid hiljuti olümpiakollektsiooni ”1918”.

Eesti on mul alati südames olnud, ning julgen tunnistada et olen aus patrioot, kuigi ma ei ise ole juba viimased 9 aastat Eestis elanud. Sinine ja valge värv leiduvad ka Soome lipus, ning mul oli hirmus hea meel veeta Soome 100ndat sünnipaeva Soome kodanikuna rääkides lisaks eesti keelele puhtalt ka naabermaa Soome keelt.  Õnneks on need kaks armsat maad uksteisest ainult paari tunni kaugusel ja kui koduigatsus peaks peale tulema, saab sadamast sadamasse üsna kiiresti.

Kui motlen Eesti peale, tuleb mulle esimese asjana meelde üks suur perekond pisikeses piirkonnas, kus on tohutult ilus ümbrus ning loodus. Kuigi meid on siin vähe, oleme vägagi hoolivad ja hoiame kokku. Sellest sain ma aru oma Fjällräven Polar kampaania ajal, kui armsad on Eestlased ja üksteise toetusega jõuame me oma tegemistega ja tahtejõuga kaugele.

 

 

Riietus Monton: https://monton.andmorefashion.com/

Fotod: Alina Birjuk / http://www.alinabirjuk.com/

 

[:fi]”Monton on Eesti juhtiv moebränd, mille iga kollektsioon on tunnistus sellest, kuidas erinevate inspiratsiooniallikate kokkusulamisel sünnib midagi andekat ja uuenduslikku.”

Monton ja Eesti Olümpiakomitee esitlesid hiljuti olümpiakollektsiooni ”1918”.

Eesti on mul alati südames olnud, ning julgen tunnistada et olen aus patrioot, kuigi ma ei ise ole juba viimased 9 aastat Eestis elanud. Sinine ja valge värv leiduvad ka Soome lipus, ning mul oli hirmus hea meel veeta Soome 100ndat sünnipaeva Soome kodanikuna rääkides lisaks eesti keelele puhtalt ka naabermaa Soome keelt.  Õnneks on need kaks armsat maad uksteisest ainult paari tunni kaugusel ja kui koduigatsus peaks peale tulema, saab sadamast sadamasse üsna kiiresti.

Kui motlen Eesti peale, tuleb mulle esimese asjana meelde üks suur perekond pisikeses piirkonnas, kus on tohutult ilus ümbrus ning loodus. Kuigi meid on siin vähe, oleme vägagi hoolivad ja hoiame kokku. Sellest sain ma aru oma Fjällräven Polar kampaania ajal, kui armsad on Eestlased ja üksteise toetusega jõuame me oma tegemistega ja tahtejõuga kaugele.

 

 

Riietus Monton: https://monton.andmorefashion.com/

Fotod: Alina Birjuk / http://www.alinabirjuk.com/

 

[:]

You may also like

Leave a Comment